e
Banner

Etiketler: satın alma



Borusan, Balnak Lojistik'i satın aldı



2012'inin sonuna yaklaşırken lojistik sektöründe dev bir satın alma gerçekleşti.





BORUSAN Lojistik BALNAK ile güçlenerek sektörün yeni lideri oluyor



Lojistik sektörünün en dinamik ve hızlı büyüyen şirketlerinden Borusan Lojistik uluslararası operasyonunu çok daha güçlendirecek önemli bir adım attı.





DSV, Seatainers’ı yutarak proje lojistiğinde güçleniyor


Yayın: 20-02-2013
Kategori: Lojistik

Proje lojistiği alanında önemli bir satın alma DSV’den geldi. Danimarkalı Seatainers Grubu'nu alan DSV satış rakamını açıklamıyor.




DKV, Balkanlar'da yeni satın almayla güçlendi


Yayın: 11-08-2020
Kategori: Karayolu

Mobilite hizmetleri sunan DKV Euro Service, SV Transportservice (SVTS) şirketini satın alarak, Balkanlarda nakliyecilere sunduğu yakıt, geçiş ücreti ve geri ödeme hizmetlerini daha da güçlendirdi.




Navlungo, ParkPalet’i 50 milyon TL’ye satın aldı


Yayın: 20-01-2022

Yurtdışına ürün göndermek isteyen firmalara anında lojistik teklifleri üretip satın alma süreçlerini yöneten ve bünyesinde bugüne kadar 3500 firmaya hizmet veren Navlungo, müşterilerine sadece lojistik değil depolama hizmeti de vermek amacıyla 6 ülkede online olarak depolama ve e-ticaret fulfillment hizmeti veren ParkPalet’i 50 milyon TL’ye satın aldı.




UPS'ten Sağlık Lojistiği Hamlesi: Bomi Group'u satın alıyor


Yayın: 08-08-2022
Kategori: Lojistik

Türkiye’de de faaliyetlerini sürdüren şirketin satın alınması ile UPS, uçtan uca küresel sağlık hizmeti lojistiği yeteneklerini artıracak, Avrupa ve Latin Amerika'daki operasyon ölçeğini ve uzmanlığını geliştirecek.




Japon Marubeni, Temsa İş Makinaları'nı bünyesine kattı



Dünyanın önde gelen ticaret ve yatırım şirketi olan Japonya merkezli Marubeni Corporation, Temsa İş Makinaları’ndaki %90’lık hissesini 0’e çıkarttı. Bu hisse devrinin ardından Temsa İş Makinaları’nın ticari unvanı Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. olarak değiştirildi.




Litvanya Merkezli Logiva, Sarp Intermodal’in Grup Şirketleri arasına katıldı


Yayın: 10-03-2023
Kategori: Lojistik

Litvanya merkezli lojistik şirketi Logiva, intermodal taşımacılığın lider markalarından Sarp Intermodal’in grup şirketleri arasına katıldı. İş birliği sonrası Logiva, orta vadede Baltık pazarında liderlik, İskandinav ve Polonya pazarında ise en az iki kat büyüme hedefliyor. 




Alışan Lojistik’in %75’ini PSA International satın aldı


Yayın: 18-04-2023
Kategori: Lojistik

PSA International Pte Ltd. (“PSA”), Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan uluslararası lojistik hizmet servis sağlayıcısı ALIŞAN Lojistik A.Ş. (“ALIŞAN”) ile ortaklık anlaşması imzalayarak ALIŞAN’ın %75 hissesini satın aldı. Sürecin sonunda ALIŞAN, PSA’nın kargo çözümleri grubu olan PSA BDP’nin bünyesinde yer alacak.




DHL, MNG Kargo'yu satın alıyor


Yayın: 25-07-2023
Kategori: Kargo

DHL Group, Türkiye'nin önde gelen kargo şirketlerinden biri olan MNG Kargo’nun hisselerinin tamamını (yüzde 100’ünü) satın almak üzere anlaşma imzaladı.